Stilul preppy

Stilul preppy – simplitate şi distracţie

Adori carourile, dungile, culorile puternice şi tricourile cu guler? Atunci stilul preppy vorbeşte pe limba ta 🙂

Stilul preppy îşi are originea în anii 50 şi a fost adoptat de către liceenii americani, care erau în şcoli private, precum Cambridge sau Harvard, pentru a-şi exprima stilul de viaţă privilegiat.

Liceeni bogaţi ai acestor şcoli aveau foarte multe activităţi sportive în timpul liber polo, golf, fotbal, tocmai de aceea, în anumite cazuri, hainele au o tentă sport.

Stilul preppy este simplu, dar vesel. Croiala hainelor este clasică, dar culorile şi imprimeurile aduc buna dispoziţie în ţinută.

Stilul preppy – caracteristici

Ţinute relativ simple, fără prea multe straturi. O jachetă, un cardigan, un pulover, un sacou peste cămaşă în carouri sau tricoul polo este suficient dacă vrei să ai o imagine preppy.

Haine colorate. Culorile de bază al acestui stil vestimentar sunt bluemarin, alb şi purpuriu.

Însă nu trebuie să te limitezi la aceste culori. Poţi opta pentru culori puternice şi să combini culorile complementare (cele opuse pe roata culorilor) sau pe cele primare.

Imprimeurile precum carouri, dungi, paisley sau buline sunt elemente de bază în stilul preppy.

Gulerul este un alt element care ne aminteşte de acest stil vestimentar. Poartă cămăşi cu guler, tricouri polo sau rochii cu guler pentru a crea o atmosferă preppy în ţinută.

Încălţăminte cu talpă joasă: balerini, pantofi oxford, mocasini, sunt caracteristice stilului preppy.

Accesorii simple, dar rafinate. Poţi opta pentru coliere sau cercei din perle, curele simple din piele, ceasuri simple, ochelari de soare, etc.

Cum adopţi stilul preppy?

Poartă cămăşi în carouri, cu dungi sau imprimeuri paisley. Aceasta este cea mai uşoară metodă de a adopta acest stil.

Poartă cămăşi sub bluze tricotate şi lasă la vedere gulerul şi manşeta. Astfel creezi o atmosfră preppy în ţinută.

Joacă-te cu imprimeuri, culori în ţinute.

Citeşte şi articolul: Asortarea culorilor şi a imprimeurilor

Părerea mea despre stilul preppy? Îl ador pentru că este foarte jucăuş, distractiv şi îmi ridică moralul. Momentan nu am o garderobă foarte colorată, dar carourile, imprimeurile paisley şi dungile nu lipsesc de pe umeraşe.

***

Te confrunţi cu lipsă de creativitate în garderobă şi ai nevoie de reţete care să te ajute în crearea ţinutelor? Simţi că ţinutele tale sunt plictisitoare şi doreşti să le conferi stil cu ajutorul unor trucuri? Îţi plac hainele colorate şi cu imprimeuri, dar nu le porţi pentru că nu ştii cum să le asortezi? Cartea REŢETE DE STIL îţi poate fi de un real ajutor! Şi acum este disponibilă la preţ promoţional!

Click pe poză să afli mai multe detalii

Cu drag, Izabella

Credit foto: pinterest.com, trendme.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus