Produse pentru depozitarea hainelor care te ajută să câştigi spaţiu

Produse pentru depozitarea hainelor, care te ajută să câştigi spaţiu

Cu o bunică perfecţionistă şi o mamă care acordă mereu atenţie detaliilor, ordinea şi curăţenia mi s-a transmis prin ADN…

De-a lungul timpului am învăţat că acest perfecţionism poate fi dăunător şi uneori mai las dezordinea să pună stăpânire pe casă. Ca un fel de răzvrătire…

Însă un spaţiu este întotdeauna ordonat. Dressingul. Este spaţiul meu preferat din casă, este lumea mea. Aici mă refugiez, aici sunt creativă, aici mă joc, aici mă simt o femeie frumoasă.

Odată cu trecerea anilor, cu noi şi noi achiziţii, mi s-au adunat muuulte haine, care încă îşi păstrează locul printre preferinţele mele. Iar dressingul meu nu este tocmai imens.

Aşa am ajuns să caut idei pentru depozitarea hainelor, ca să mai câştig spaţiu pentru noile achiziţii. Pentru că… nici la shopping nu vreau să renunţ 😊

Sunt convinsă că şi tu te confrunţi cu lipsa de spaţiu, indiferent de suprafaţa casei tale…

Îţi este imposibil să rezişti tentaţiei de a achiziţiona haine şi accesorii care îţi fac cu ochiul din vitrină, nu-i aşa?

Producătorii au înţeles această nevoie a noastră de a face mereu cumpărături şi implicit problema lipsei de spaţiu cu care ne confruntăm, pentru că au apărut pe piaţă o multitudine de produse pentru depozitarea hainelor şi accesoriilor.

O să-ţi prezint mai jos câteva produse, care te vor ajuta să câştigi spaţiu şi să ai ordine în garderobă.

Umeraşe

Umeraşul pentru pantaloni îţi salvează foarte mult spaţiu, mai ales dacă eşti o purtătoare înrăită a acestor piese vestimentare.

În plus, pantalonii vor sta mereu călcaţi, aşteptându-şi rândul să-ţi asigure confort peste zi.

Umeraş pentru depozitarea pantalonilor

Nu-i aşa că te-ai săturat să vezi cravatele împrăştiate prin sertare? Umeraşul pentru cravate te ajută să câştigi acel extra spaţiu din sertar.

umeraş pentru cravate

Ai multe eşarfe, dar nu le porţi pentru că uiţi de ele? Umeraşul pentru eşarfe te ajută să-ţi ţii eşarfele în ordine şi la vedere. În funcţie de câte eşarfe ai, poţi alege dimensiunea potrivită.

umeraş pentru eşarfe

Umeraşul pentru curele este un alt produs foarte util, dacă nu vrei să cauţi prin tot dulapul după cureaua preferată. În plus este mult mai uşor să alegi cureaua care se asortează cel mai bine la ţinută.

Umeraş pentru curele

Organizatoare pentru depozitarea hainelor şi accesoriilor

Nu ştiu cum eşti tu, dar eu am o colecţie impresionantă de încălţăminte şi genţi, iar depozitarea lor poate deveni o problemă… majoră.

Citeşte şi articolul: Organizarea hainelor în dulap

Organizatorul pentru încălţăminte, care poate fi depozitat chiar şi sub pat, îţi ordonează şi îţi protejează colecţia de încălţăminte.

organizator pentru încălţăminte

Organizatorul pentru genţi este un alt produs care îţi permite să îţi admiri colecţia de genţi şi să o alegi pe cea potrivită, de fiecare dată.

organizator pentru genţi

Ai prea mult loc pentru umeraşe şi ai nevoie de rafturi în plus? Foloseşte la maxim spaţiul cu aceste organizatoare pentru haine.

Organizator pentru depozitarea hainelor

Organizatorul pentru sertar te ajută să-ţi ţii lucrurile în ordine şi mereu la îndemână.

Organizator sertar pentru depozitarea hainelor

Hainele care nu sunt de sezon, pot fi păstrate în cutii de depozitare, pe raftul de sus sau chiar deasupra dulapului.

Cutii pentru depozitarea hainelor

Mai sunt şi altfel de organizatoare, dar aceste produse pentru depozitarea hainelor şi a accesoriilor le consider cele mai utile.

Sunt taare curioasă dacă foloseşti aceste sisteme de organizare şi ce părere ai despre ele, aşadar lasă-mi un comentariu mai jos.

Cu drag, Izabella

Credit foto: vivre.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus