Cum faci sânii mici atrăgători

Cum faci sânii mici atrăgători?

Bine ai venit în club! Bănuiesc că ai sânii mici, ca şi mine, dacă te-ai oprit să citeşti acest articol.

Şi am impresia că nu eşti mulţumită de mărimea lor. Te asigur că nici o femeie nu este pe deplin mulţumită de corpul ei. Cele cu bust mare îşi doresc sâni mici, cele cu sâni mici îşi doresc sâni mari, şi lista ar putea continua la nesfârşit cu fiecare părticică a corpului. Aşa suntem noi femeile, mereu nemulţumite, nu-i aşa?

Consider că fiecare femeie este unică şi specială, indiferent dacă are sânii mici sau mari, dacă este slabă sau mai plinuţă.

Frumuseţea vine din interior, iar dacă noi ne iubim şi ne respectăm, cei din jurul nostru vor face la fel cu noi, indiferent de silueta noastră.

Citeşte şi articolul: Cum să îţi iubeşti silueta?

Orice lucru are avantaje şi dezavantaje, la fel şi sânii mici. Dezavantajele le ştim deja, pentru că ne concentrăm destul de des pe ele, dar hai să vedem avantajele…

  • Ne găsim haine mult mai uşor
  • Bărbaţii se uită la faţă când vorbesc cu noi şi nu la sâni
  • Sânii nu ne stau în cale în nici un fel
  • Sânii mici stau ferm şi nu atârnă, deci putem să renunţăm la sutien oricând vrem.

Gândeşte-te la aceste avantaje şi repetă-le de fiecare dată când stai în faţa oglinzii şi te nemulţumesc sânii tăi mici. Pentru că este chiar fain să nu te incomodeze un bust mare.

Cum faci sânii mici atrăgători?

Dacă eşti mulţumită de sânii tăi mici, atunci poţi purta topuri fără bretele, topuri cu decolteu la spate sau topuri cu decolteu adânc.

Uite un alt avantaj… Poţi purta haine sexy fără să pari vulgară 🙂

topuri pentru sâni mici

Dacă nu eşti mulţumită de sânii tăi mici, atunci îţi dezvălui câteva trucuri vestimentare.

Crează impresia de volum în zona bustului prin aplicaţii

Topurile cu aplicaţii în zona bustului (volane, broderii, imprimeuri, franjuri etc.) creează impresia de volum, aşadar sunt o alegere foarte bună.

Eşarfele mari şi voluminoase sunt de asemenea ideale pentru a mări optic sânii.

topuri cu aplicaţii la bust

Vrei să afli ce croieli, materiale şi accesorii ţi se potrivesc şi cum să le foloseşti ca să-ţi pui silueta în valoare? S-ar putea să te intereseze serviciul online Analiza siluetei


Crează impresia de volum în zona bustului prin croieli

Aplicaţiile nu sunt singura opţiune prin care poţi adăuga volum în zona bustului. Poţi încerca, de asemenea, drapaje sau împletituri în zona bustului, pense la umeri sau bust, topuri cu decolteu la baza gâtului cu croială dreaptă fără cusătură la bust.

croieli care adaugă volum la bust

Distrage atenţia de la sânii mici

Poate că încă nu ai ajuns la nivelul în care să fii împăcată cu bustul tău mic şi vrei să distragi atenţia de la el.

În acest caz atrage atenţia în altă parte a corpului: şolduri, picioare, mâini, talie… Poţi face asta cu ajutorul accesoriilor, a culorilor puternice sau a imprimeurilor.

Poartă sutien cu push up

Evident, sutienele cu push up au fost inventate pentru sânii mici. Achiziţionează sutiene de calitate de mărime corectă.

Foloseşte-te de trucurile care ţi se potrivesc şi te reprezintă, acceptă-ţi frumuseţea şi fii atrăgătoare! Cum te vezi tu, aşa te vor vedea şi cei din jur!

Cu drag, Izabella

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus