Jacheta cu animal print

Jacheta cu animal print – cum o porţi cu stil?

Animal printul este un imprimeu agresiv, pentru că îl asociem cu animale puternice şi fioroase, aşadar nu este tocmai uşor de purtat. Cred că trebuie să ajungi la un anumit nivel de siguranţă şi încredere, ca să te simţi confortabil în jacheta cu animal print.

Până nu demult, nu puteam să port acest imprimeu puternic, pentru că mă simţeam extrem de inconfortabil. Însă recent am găsit într-un magazin second hand o minunăţie de jachetă, de care m-am îndrăgostit.

De fiecare dată când intră o piesă nouă în garderoba mea, încep să mă gândesc cum să o stilizez. Cum să creez cât mai multe combinaţii, pentru a-şi scoate investiţia şi pentru a mă bucura de ea cât mai mult timp.

Ce trebuie să ştii despre jacheta cu animal print?

  1. Atrage atenţia. Dacă eşti persoana căreia îi place să se piardă în mulţime, nu îţi recomand să o porţi, deoarece nu te vei simţi în largul tău.
  2. Are o putere enormă într-o ţinută, aşadar păstrează restul ţinutei în culori neutre.
  3. Îţi conferă siguranţă, încredere şi stil.

Cum porţi cu stil jacheta cu animal print?

În rândurile de mai jos îţi prezint 9 ţinute diferite din care să te inspiri, dacă te decizi să-ţi îmbogăţeşti garderoba cu această piesă formidabilă.

Alături de blugi evazaţi şi cămaşă albă

Asemenea animal printului, pantalonii şi blugii evazaţi sunt în tendinţe, aşadar această combinaţie este modernă şi confortabilă.

blugi evazaţi şi cămaşă albă
Alături de o ţinută all black

Ţinuta all black (complet neagră) poate deveni uşor plictistoare. Dar dacă o combini cu jacheta animal print, obţii o ţinută stilată şi extrem de interesantă.

jacheta cu animal print şi ţinută all black
Alături de pantaloni bej, cămaşă albă şi poşetă roşie

Dintre toate culorile, roşul se potriveşte cel mai bine cu animal print, însă recomand dozarea cu măsură. O cămaşă roşie alături de jacheta cu animal print ar fi o combinaţie mult prea agresivă, dar o poşetă roşie ridică nivelul ţinutei.

pantaloni bej, cămaşă albă şi poşetă roşie
Alături de pantaloni office şi cămaşă albă

Animal printul nu este recomandat în ţinutele business. Dar până ajungi la birou, nimeni nu te poate opri să porţi jacheta peste ţinuta ta office.

pantaloni office şi cămaşă albă
Alături de o ţinuta all denim

La fel ca şi ţinuta all black, ţinuta all denim (complet denim), poate deveni plictisitoare, neinteresantă, însă animal printul conferă clasă ţinutei.

jacheta cu animal print şi ţinută all denim
Alături de pantaloni de piele , cămaşă şi adidaşi

Dacă eşti o persoană deschisă şi îţi plac ţinutele care au un strop de nonconformism, atunci această combinaţie va fi preferata ta.

pantaloni de piele , cămaşă şi adidaşi
Alături de o fustă conică

Fusta conică este o piesă de bază, care arată bine pe orice tip de siluetă. Combinată cu o jachetă animal print creează o imagine feminină, senzuală şi atrăgătoare.

Jacheta cu animal print şi fustă conică
Alături de blugi boyfriend, tricou şi pantofi roşii

Dacă vrei o ţinută urbană perfectă, alege această ţinută, care combină feminitatea cu masculinitatea, confortul cu eleganţa, agresivitatea cu simplitatea.

blugi boyfriend, tricou şi pantofi roşii
Alături de cămaşă denim şi blugi negri

Combinarea diferitelor texturi şi culori întotdeauna va crea o imagine stilată şi interesantă, chiar dacă hainele sunt basic.

cămaşă denim şi blugi negrii

Acestea sunt recomandările mele pentru stilizarea jachetei cu animal print. Însă, dacă îţi aloci puţin timp „să te joci” poţi crea mult mai multe ţinute, în funcţie de ce alte piese ai în garderobă.

***

Vrei să înveţi să creezi rapid ţinute sofisticate pe baza unor reţete de stil? Vrei să afli trucurile care transformă ţinutele plictisitoare în ţinute stilate? Vrei să înveţi să asortezi corect culorile şi împrimeurile? Îţi recomand să achiziţionezi cartea REŢETE DE STIL, cu ajutorul căreia vei fi propria ta stilistă.

Mockup carte RETETE DE STIL
Click pe poză pentru mai multe detalii

Acum e rândul tău să-mi spui într-un comentariu ce părere ai despre animal print şi tu cum stilizezi jacheta cu animal print.

Cu drag, Izabella

5 comentarii la „Jacheta cu animal print – cum o porţi cu stil?

  1. Foarte interesant! Toate tinutele mi-au placut foarte mult! Ne-ai aratat o data in plus ce inseamna simplitatea pentru eleganta. Foarte frumos. Si ce inseamna sa ai silueta … . Si ce inseamna sa fii Izabella!

  2. Multumesc de idei! Cel mai mult mi a placut tinuta all denim si care ma aranjeaza cred eu cel mai bine! Doar ca nu am silueta ta, sunt mai grasa!

  3. Eu am primit de curand un sacou de la niste prieteni din Statele Unite un sacou satinat cu animal print ,din pacate,inca sta cu eticheta..pentru ca nu stiu cum să il asortez..daca ma poti ajuta cu un look sau două..mentionez ca am 1.75. .asa ca nu port tocuri mai deloc (decat la nunti sau evenimente)
    Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus