Despre mine

Albert Izabella stilist vestimentar

Salut sunt Albert Izabella, consultant vestimentar şi blogger, dedicată să te ajut să-ţi pui în valoare frumuseţea şi să-ţi recâştigi încrederea în tine.

Mă consider o tipă cool, empatică, ambiţioasă, optimistă peste măsură şi uneori par destul de distantă. Ce să zic…sunt introvertită ?

Pasiunea mea este vestimentaţia şi tot ce înseamnă ea în viaţa de zi cu zi…

Cred cu tărie că felul cum ne îmbrăcăm ne influenţează gândurile şi sentimentele, ne determină acţiunile şi atrage diverse reacţii din partea celor din jur.

Iar dacă acest lucru este adevărat, atunci de ce să nu folosim vestimentaţia ca şi o armă pentru a atinge obiectivele, pentru a ne schimba dispoziţia şi pentru a atrage reacţii pozitive?

Sunt aici să fac diferenţa în viaţa ta prin Resurse gratuite, prin servicii de Consultanţă vestimentară şi prin orice altceva ofer pe acest site. Să te ajut să devii femeia frumoasă, încrezătoare şi puternică , care ai vrut să fii întotdeauna.

Nu sunt superwoman şi nu le ştiu pe toate. Sunt om ca şi tine, greşesc, am zile proaste, am sentimente de frică şi îndoială. Dar, angajamentul meu este să-ţi ofer cele mai valoroase informaţii din ce învăţ şi trăiesc.

Ce nu ştiai despre mine…

  • Când am fost mică preferam să mă joc fotbal, decât să mă joc cu păpuşile
  • Am deţinut un magazin online de haine la care am renunţat, ca să-mi urmez visul de a ajuta 5 milioane de femei să devină încrezătoare, fascinante şi unice (ştiu… e un vis măreţ)
  • Mama este sursa mea de inspiraţie în tot ce fac
  • Mă simt mai tânără cu 10 ani şi nu-mi place să mi se spună „dvs.”

Mulţumesc că ai citit până aici. Sper că acesta este doar începutul relaţiei noastre.

Cea mai bună modalitate de a rămâne în legătură este să-mi dai adresa ta de e-mail, ca să-ţi trimit informaţiile valoroase pe care le creez.